Rólunk

Rövid Történetünk

A rúdsport volt az, ami összekovácsolt minket, melyből életre szóló barátság született. Megéltünk együtt versenyfelkészülést, utazást, boldog és nehéz pillanatokat, melyek csak erősítették a barátságunkat, a sport iránti szeretetünket, és elvezetett idáig, ahol most vagyunk, hogy kézen fogva belevágjunk valami újba.

Így született meg a Green Pole, mely nem csak a sportról, hanem a kitartásról, önbizalom építésről is szól. Szeretnénk nektek tudásunkat átadni, akár hobbi, akár versenyzői szinten. Stúdiónk nem csak a testedet, hanem a lelkedet is építi, mi pedig segítünk legyőzni a lehetetlent.

A sportágban való sok éves tapasztalatunkkal biztosítunk arról, hogy tudásod szilárd alapokra épül majd egy olyan légkörben, ahol egy szeretettel teli csapat tagja lehetsz, feszegetheted a határaidat, megvalósíthatod önmagad, elérheted az álmaidat.

Különleges környezet

Sportolj te is egy igazi zöld szigeten Budapest szívében! Nálunk nem csak minőségi oktatásban lehet részed, hanem mindezt egy gyönyörű, egyedülálló környezetben teheted meg.

Lendületes csapat

Mindent megteszünk azért, hogy jól érezd magad az órán, emellett biztonságosan és eredményesen fejlődhess, és elérd az általad kitűzött célokat, legyen ez akár tested formálása, erő és hajlékonyság megszerzése, vagy akár versenyfelkészülés.

Személyre szabott szolgáltatások

Nálunk nem csak csoportos órákon vehetsz részt, de a lehetőségek széles tárházát is nyújtjuk: magánórák, party órák, lánybúcsú, versenyfelkészülés, terembérlés egyéni igények alapján.

Csapatunk Tagjai

Gigi - GreenPole.hu
Scheffer Regina Gigi

Rúdfitnesz

Gyerekkorom óta fontos szerepet játszik a sport az életemben, de az utamat igazán akkor találtam meg, amikor 2013-ban találkoztam a rúdsporttal. Sok éves oktatói tapasztalattal rendelkezem, magamnak tudhatok rengeteg tehetség kinevelését, versenyre való felkészítést, mely számomra az igazi sikert jelenti.

Hiszek abban, hogy kemény munkával és odafigyeléssel bárkiből ki tudok hozni olyan eredményeket, melyet az illető el sem tudott képzelni magáról. Fontosnak tartom, hogy óráim jó hangulatban teljenek, de szigor nélkül nincs fejlődés.

Virág - GreenPole.hu
Kiss Virág

Rúdfitnesz

Számomra a rúdfitnessz nem csak egy sport, hanem az egész életemet meghatározó tevékenység.

Több, mint 4 éve kezdtem el ezt a mozgásformát, duó kategóriában több sikeres versenyt tudhatok magam mögött. Fontosnak tartom, hogy szívvel lélekkel csináljam mindig azt, amiben hiszek, hogy minőségi tudást, önbizalmat, sikerélményt, támogatást adjak át mindenkinek, aki velem tanulja a rúdsport csínyját-bínyját.

Timi - GreenPole.hu
Bábics Timi

Rúdfitnesz, Pole Body

Rengeteg sportágat kipróbáltam már, de az igazi szerelmet a rúdsport jelentette. 2015-ben ismerkedtem meg a sporttal, azóta duó kategóriában több sikeres versenyen vettem részt.

A rudas trükkök közül az erőelemek állnak hozzám a legközelebb. Pole Body erősítő óráimon kifejezetten ezen elemek kivitelezésére készülünk fel. Hiszek benne, hogy kellő elszántsággal és kitartással bármit el lehet érni ebben a sportágban.

Eredményeink

  • 2015 - Skytec Muscle Beach, Pole & Bikini Fitness kategória 3. hely
  • 2017 - PolePlay Open Rúdsport Bajnokság, Duó kategória 1. hely
  • 2017 - Rúdsport Magyar Bajnokság, Profi Duó kategória 1. hely
  • 2018 - PolePlay Open Rúdsport Bajnokság, Duó kategória 1. hely
  • 2019 - Pole Artistic Hungary, Elit Duó ketógira 2. hely
Időpont foglalás