Házirend

Házirend - Terem Szabályzat

Szeretnénk megkérni Titeket, hogy az alábbi pontok betartásával támogassátok Stúdiónk zavartalan működését:

1. A Stúdió órái csak érvényes jeggyel vagy bérlettel látogathatóak, online foglalással kiválasztott időpontban. Bérleteink névre szólóak, nem átruházhatók. Bérleteinkről bővebb információt www.greenpole.hu weboldalunkon találsz.

2. Bérleteink plasztik kártya alapúak, melynek egyszeri letéti díja 500 Ft. A kártya újratölthető, elvesztése vagy megrongálódása esetén a pótlás díja 500 forint!

3. Fizetés után reklamációt nem fogadunk el!

4. Az óráinkra előzetesen weboldalunkon tudsz bejelentkezni az ’Időpontfoglalás’ menüpont alatt.

5. A stúdióban az első edzés előtt mindenkinek ki kell töltenie egy egészségügyi nyilatkozatot! (Ezzel kijelentitek, hogy fizikai állapototok megfelelő, és saját felelősségetekre vesztek részt az órákon). Ha még nem töltötted be a 18. életéved, a nyilatkozatot gondviselődnek kell kitölteni és aláírni.

6. Az órákon, edzéseken mindenki a saját felelősségére vesz részt! A Green Pole Stúdió a sérülésekért, balesetekért nem vállal felelősséget!

7. Az órákon alkoholos illetve drogos állapotban részt venni szigorúan tilos, mivel ezzel jelentősen megnövekszik a sérülések és balesetek kockázata!

8. Az órákra, edzésekre látogatók nem jöhetnek be. Ez a szabály a résztvevők biztonságát, személyiségi jogait és a zavartalan munkát szolgálja. Kivétel képeznek a szülők, akik fiatalkorú gyermeküket kísérik el az órára!

9. Minden óra előtt kérjük, vedd le az ékszereidet, különös tekintettel a nyakláncokra, gyűrűkre, és köldökékszerre. Viselésük balesetveszélyes mindemellett károsíthatja a stúdió sporteszközeit!

10. Kérünk Titeket, a stúdió sporteszközeit csak edző/oktató jelenlétében használjátok. A stúdió rendjéért, működéséért a stúdióvezető és az edzők/oktatók a felelősek, ezért kéréseiket, utasításaikat minden esetben kérjük betartani!

11. A stúdió berendezéseiben okozott kárt minden esetben a károkozónak kell megtérítenie!

12. Értékeitekre mindig ügyeljetek! Stúdiónk személyes tárgyaitokért, értékeitekért felelősséget és kártérítési kötelezettséget nem vállal! Az öltözőkben hagyott ruhadarabokat 2 hónapig őrizzük meg!

13. A stúdiónk helységeiben tilos a dohányzás!

14. Háziállatokat egészségügyi okokból a stúdióba behozni tilos!

15. Közös érdekünk, hogy a lakóház házirendjét, csendjét, tisztaságát megőrizzük, ezért kérjük, a házba senki ne engedjen be idegent, a liftet mindenki rendeltetésszerűen használja!

16. Kérünk, ügyelj a tisztaságra! Szemetet ne hagyj a termekben és az öltözőben, azt mindig a kihelyezett kukákba dobd!

17. A lábbeliket kérjük, még az előtérben vegyétek le és az cipőtartókban helyezzétek el! A termekbe cipővel belépni szigorúan tilos!

18. Kérünk Benneteket, hogy az órák közti 15 perces szünetben érkezzetek!

19. Ha bejelentkeztetek egy órára, de valamilyen okból kifolyólag mégsem tudtok részt venni rajta:

  • a délutáni órákat (16:30-tól kezdődő) legkésőbb aznap 10:00 óráig

  • a reggeli és délelőtti órákat előző nap 19:00 óráig lehet lemondani!

Ellenkező esetben, az alkalom a bérletetekről automatikusan levonásra kerül! Ha pedig korlátlan bérlettel rendelkezel, a következő alkalommal egyszeri órajegy kifizetésére kötelezünk!

Megértéseteket köszönjük!
a Green Pole Stúdió vezetősége
Budapest, 2019. október 03.