Általános Szerződési Feltételek

Felhasználók részére

Fogalmak és adatok

Üzemeltetői adatok:

Cégnév

Pole Jungle Kft.

Cégjegyzékszám

01-09-345866

Adószám

27033807-2-42

Postázási cím

1145 Budapest, Gyarmat utca 58-62

Digitális elérhetőség

info@greenpole.hu

 

Egyesület adatai:

Egyesület neve

Green Pole Egyesület

Nyilvántartási szám

01-02-0017255

Székhely

1145 Budapest, Gyarmat utca 58-62

Digitális elérhetőség

Greenpolesport@gmail.com

 

Szolgáltató adatok:

Cégnév

V&T Globál Szolgáltató Kft.

Cégjegyzékszám

01-09-282296

Adószám

25561399-2-42

Postázási cím

1158 Budapest, Thököly út 23

Digitális elérhetőség

info@ehenhalok.hu

 

Tárhelyszolgáltató adatok:

Cégnév

Servergarden Kft.

Cégjegyzékszám

01-09-186097

Postázási cím

1106 Budapest, Fehér út 10

 

Fogalmak:

Felhasználó: Azon személy, aki az Üzemeltető honlapját meglátogatja, regisztrál vagy foglalást ad le.

Szerződés: Jelen ÁSZF.

Honlap: A greenpole.hu és a hozzátartozó aloldalak, rendszer és minden digitális anyag.

Bérlet: Egy digitális számláló, aminek lejárati ideje és alkalmi száma van. Több különböző Bérlet is található a honlapon, mindig az ott jelzett idők és alkalmak az érvényesek.

Tagkártya: Egy fizikális kártya, amely regisztrálva lett a Felhasználó részére. Ezen a kártyán találhatóak a Bérletek.

Szerződés

 1. Általános rendelkezések:

  1. Jelen Szerződés a Honlapon található termékek és szolgáltatások igénybevételére vonatkozik. A Felhasználó az oldal látogatásával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

  2. A Honlapot az Üzemeltető üzemelteti és a Szolgáltató tartja karban. A Honlap tárhelye és a szerver amin fut, továbbá a levelező szerverek a Tárhely üzemeltetőnél találhatók.

  3. A Honlapon a Felhasználók információkat nézhetnek meg, időpontot foglalhatnak és bérletet vásárolhatnak.

 2. Üzemeltető és Szolgáltató jogai és kötelezettségei:

  1. A Honlap a Szolgáltató tulajdonát képezi. Az Üzemeltető a Honlap használója és üzemeltetője.

  2. A Szolgáltató és Üzemeltető fenntartja a jogot, a honlap módosítására, változtatására, továbbá a rajta található információk kezelésére, módosítására és törlésére, ide értve a Bérletek ára és alkalmassága, foglalás menete és értéke, továbbá a terembérlés szabályai.

  3. A Honlapon található minden digitális fénykép, videó és ábra az Üzemeltető tulajdonát képezi, annak megosztása részben vagy egészben csak az Üzemeltető írásos engedélyével lehetséges forrásmegjelöléssel.

 3. Felhasználó jogai és kötelezettségei:

  1. A Felhasználó a foglalás leadásával jelzi, hogy szeretne megjelenni egy vagy több a helyszínen tartott órán, oktatáson. Felhasználó elfogadja, hogy foglalását legkésőbb az oktatás napját megelőző napig tudja felmondani. Ha a Felhasználó ezzel a jogával nem él, de az órán nem jelenik meg, az Üzemeltető a következő intézkedéseket teheti meg:

   1. Ha van a Felhasználónak egy személyesen vagy online vásárolt Bérlete, esetleg ajándékba kapott egyet, akkor az Üzemeltető levonhat 1 alkalmat a Bérlet aktuális használhatóságából. Ha emiatt a Bérlet érvénytelenné válik, a Felhasználó nem kérhet kártérítést vagy a bérletének visszapótlását.

   2. Ha a Felhasználónak nincs jelenleg érvényes Bérlete, vagy korlátlan havi bérlete van, akkor az Üzemeltető a következő időpontban elkérheti az 1 alkalmas Bérlet árát.

   3. Ha a Felhasználó többször is megsértette a Szerződés jelen pontját, az Üzemeltető dönthet úgy, hogy kitiltja az óráiról a Felhasználót, záros vagy záratlan határidőre.

  2. A Felhasználó, ha rendelkezik Tagkártyával, online bankkártyás fizetéssel feltöltheti annak egyenlegét Bérlet formájában. A Vásárolt bérletek lejárati ideje a kifizetéstől kezdődően számolódik. A felhasználható alkalmak száma mindegyik Bérletnél változó.

  3. A Felhasználó Tagkártyát személyesen az üzletben vásárolhat. Tagkártya díjának megfizetése után, feltöltheti Bérlettel. Tagkártya aktuális díjáról érdeklődjön kollégánknál személyesen, vagy e-mailben.

  4. Ha a Felhasználó elhagyta, elvesztette vagy a Tagkártya használhatatlanná vált a sérülések miatt, a Felhasználónak új Tagkártyát kell vennie. A régi elhasznált kártyáról a Bérletek nem átvihetők.

  5. A már megvásárolt Bérletek és órák díja nem visszaváltható, át nem ruházható, pénzért nem értékesíthető. A Felhasználó kifejezetten elfogadja ezt a vásárlás alkalmával.

  6. Felhasználó a regisztrációkor elfogadta a Honlap Adatkezelési szabályzatát.

 4. Panaszkezelés és jogviták:

  1. Panasz esetén a Felhasználó a „Kapcsolat” menü pont alatt megadott elérhetőségek egyikén veheti fel a kapcsolatot az Üzemeltetővel. Az Üzemeltető a panasz beérkezését követő legkésőbb harminc napon belül digitális levél formában megválaszolja.

 5. Egyéb rendelkezések:

  1. Szolgáltató és Üzemeltető fenntartja a jogot a jelen ÁSZF módosítására, kicserélésére és rész vagy egész lecserélésére. A Honlapon mindig az aktuális, jelenlegi ÁSZF tekinthető meg. Módosításkor a régi ÁSZF érvényét veszti.

  2. Szolgáltató és Üzemeltető az ÁSZF módosításának vagy lecserélésének megtörténtéről tájékoztatással nem tartozik a Felhasználó felé.

  3. Jelen ÁSZF-ben nem rendezett kérdéseknél a Ptk. rendelkezései az irányadóak.